Biden kërkon të rrëzojë Erdoganin, përgjigje nga presidenca turke: Provoje po munde

Biden kërkon të rrëzojë Erdoganin, përgjigje nga presidenca turke: Provoje po munde

Biden kërkon të rrëzojë Erdoganin, përgjigje nga presidenca turke: Provoje po munde

Zyra e presidentit turk dënoi me forcë deklaratën e ish-zv.presidentit amerikan, njëherësh kandidatit presidencial, Joe Biden, i cili tha se ai do të mbronte një ndryshim të qeverisë në Turqi dhe se ai mund të mbështeste opozitën në synimin e saj për ta rrëzuar presidentin Erdogan në zgjedhjet e vitit 2023.

“Analiza e Biden për Turqinë bazohet në inj orancë, arrogancë dhe hip okrizi të pastër,” shkruajti në Tw itter zëdhënësi i Presidentit turk Ibrahim Kalin.Kalin i tha Biden se ditët kur Turqia mund të u rdhërohej kishin mbaruar.“Megjithatë, thjesht ecni përpara, provojeni nëse mendoni se akoma mund ta bëni. Por do të paguani çmimin për këtë”, tha Kalin.

Leave a Reply