Biden e konfirmon edhe njehere miqesine me Shqiptaret, Vjosa tregon biseden dhe habit te gjithe

Rikonrmohet interesimi i Biden për ta mbësht etur Kosovën drejt zhvillimit.Presidentja e Republikës së Kosovës Vjosa Osmani bisedoi me ambasadorin Reeker ndihmes Sekretarit të Shtetit të SHBA-ve për cështje Evropiane i cili e uroi atë për zgjedhjen si Presidente e Kosovës.
Ambasadori Reeker theksoi se raportet e Shba-ve me Kosovën janë të bazuara në vlerat demokratike dhe qëllimet e përbashkëta.Më tej, ambasadori Reeker rikonrmoi interesimin e Presidentit Biden për të mbështetur Kosovën drejt zhvillimit dhe zbatimit të reformave të nevojshme.

Po ashtu, ambasadori Reeker potencoi angazhimin e Shba-ve për të mbështetur shtetet e Ballkanit Perëndimor drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian.
Presidentja Osmani nënvizoi se partneriteti me Shba-të është jetik për realizimin e prioriteteve të institucioneve të Kosovës në sigurimin e vak’sines kundër për qytetarët e Kosoves.

error: Alert: Content is protected !!