Bëri zhurum por u shperbly:“Ramush Haradinaj President i Kosovës!?”

Bëri zhurum por u shperbly:“Ramush Haradinaj President i Kosovës!?”

Bëri zhurum por u shperbly:“Ramush Haradinaj President i Kosovës!?”

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Besnik Tahiri, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se do do ta mbështeste një kandidaturë të Ramush Haradinajt për president të Kosovës.Ai thotë se zgjedhja e presidentit është e pashmangshme, dhe se mund të kemi zgjedhje për president në t etor e më së largu në m ars të vitit 2021. Ai tha se nuk do të ketë më president me zarfë, dhe se duhet që ai të zgjidhet nga kjo legjislaturë.

“Unë jam që Ramush Haradinaj të jetë president. Unë personalisht po. Në radhë të parë fiton vendi. Dhe në radhë të dytë koncepti i presidentit që të ballafaqohet me çfarëdo teme. Kush hu mbë? Vetëm aleanca. Kemi të bëjmë me një njeri me bagazh të madh. Do ta u dhëhiqte vendin me lidership. Me trimëri. Në situata në të cilat i gjni.

Leave a Reply