Bëni kujdes, kjo nënë vr au fëmijet e saj pasi bëri këtë gabim tr ashanik gjatë përgatitjes së mëngjesit

Bëni kujdes, kjo nënë vr au fëmijet e saj pasi bëri këtë gabim tr ashanik gjatë përgatitjes së mëngjesit

Bëni kujdes, kjo nënë vr au fëmijet e saj pasi bëri këtë gabim tr ashanik gjatë përgatitjes së mëngjesit

Një nënë është bërë shkakëtare për vd ekjen e fëmijëve të saj. Ajo i ka vr arë fëmijët e saj pa vetëdije duke u dhënë mëngjesin. Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.

Nëna e tyre u kishte dhënë mëngjesin fëmijëve para se të shkonin në shkollë. Por pas dy orësh nënën e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të r ëndë në sp ital. Sipas mj ekut, fëmijët ishin në gjendje të k eqe dhe nuk mund t’i ko ntrollonte dot et het e tyre për shk ak të një b akteri të quajtur sa lmonelë.

Leave a Reply