Baton Haxhiu: Nëse nuk arrihet marrëveshja me Serbinë brenda sht atorit, 2 milionë Kosovarët…

Baton Haxhiu: Nëse nuk arrihet marrëveshja me Serbinë brenda sht atorit, 2 milionë Kosovarët…

Baton Haxhiu: Nëse nuk arrihet marrëveshja me Serbinë brenda sht atorit, 2 milionë Kosovarët…

A.nalisti kosovar, Baton Haxhiu, k.omentoi në emisionin “R.eal St.ory” të gazetarit Sokol Balla, në News24, zgj edhjet në Serbi, ku Aleksandër Vuçiç u shpall sërish fitues, duke u ndalur dhe te dia logu mes Kosovës dhe Serbisë.

“Marrëdhënia Kosovë-Serbi ose ka një fund në sht ator, ose një status quo, deri ku ne nuk e dimë. Çfarëdo marrëveshje, qoftë edhe e k eqe, është më e mirë se status quo, ku 2 milionë njerëz në Kosovë nuk mund të dalin jashtë, kanë pro bleme serioze. Marrëveshja është njerëzore, humane, për arsye se një pjesë e njerëzve v uajnë shumë, një pjesë pak, kurse politikanët kanë privilegjin për të dalë jashtë”, tha Haxhiu

Leave a Reply