Bashkëshorti: Kur gruaja më tha këto fjal, më iku tr.uri i kokës

Bashkëshorti: Kur gruaja më tha që djalin nuk e kam me ty, më iku tr.uri i kokës

Bashkëshorti: Kur gruaja më tha që djalin nuk e kam me ty, më iku tr.uri i kokës

Seanca e ndërmjetësimit në r.ubrikën “”Shihemi në gjy.q” në Tv Klan solli ditën e sotme situatën e vë.shtirë të zotit Mynyr.Ai vinte dhe ikte në Greqi dhe deri në vitin 2013 nga ma.rtesa e tij kishte vetëm një vajzë.

Por 16 vite pas lin.djes së vajzës, merr lajmin e mirë se gruaja e tij ishte sht.atzënë dhe në jetë vjen një djalë. Ky ishte një lajm shumë i bukur, që familja mezi e kishte pritur.Por jeta dhe ma.rtesa e tij ndy.shoi në Shkurtin e vitit të kaluar. Gruaja i kërkon di.vorcin dhe i thotë që nuk do e ka da.shur dhe nuk e do atë.Pas nda.rjes, ajo i thotë që fëmija nuk është i tij dhe kjo ishte tepër e rëndë për të. Për ta vërtetuar këtë gjë.

Leave a Reply