Babai i të riut kërkon sqarime: Si u vetë var djali në shtratin e qelisë që nuk ka më shumë se 1 metër e gjysmë lartësi? (VIDEO)

Babai i të riut kërkon sqarime: Si u vetë var djali në shtratin e qelisë që nuk ka më shumë se 1 metër e gjysmë lartësi? (VIDEO)

Babai i të riut kërkon sqarime: Si u vetë var djali në shtratin e qelisë që nuk ka më shumë se 1 metër e gjysmë lartësi? (VIDEO)

Egzon Shabani mëngjesin e së premtes u gjet i vetëv rarë në qeli në e tij ku po vuante dënim in.

Vetëvr asja e dyshuar e djalit nga Vushtrria u krye në në një formë mist erioze. Në shtratin e fjetjes në katin e dytë ai kishte thuajse një metër nga vendi ku është varur,

Për këtë babai i tij, Shaban Shabani, thotë se dëshiron vetëm të dijë rrethanat që çuan djalin e tij deri në këtë akt.

“E dinim që djali është sigurt aty. Vetëm më kanë thënë se djali ka ndër ruar jetë dhe pastaj fëmija e kanë lexuar në gazeta se ka bërë vetëv rasje. Vetëm 1 metër e gjysmë i ka pasë aty, si ka mundur të ndodhë?”.

“Djali më ka shkuar, por po dua të di se qysh e tek ndodhi e gjithë kjo sepse e di që mund t’i ndodhë gjithkujt, por veç po dua të di çka e ka shtyrë djalin të shkojë deri te vetëv rasja”.

Babai i tij thotë se djali i vd iq pa e parë një kohë të gjatë.

“Për herë të fundit kam folur tri ditë para Bajramit. Veç do pare më ka pyetur nëse ia kam dërguar. I thashë se po ia kam dërguar 50 euro.

Por, më as për Bajram nuk më ka thirrur as asgjë. Ka më shumë se një muaj që s’e kam parë. Por, edhe në herën e fundit kur e kam takuar hiç s’është vërejtur që është i bren gosur. I thosha rri mirë dhe sillu mirë se shkon shpejt kohë e lirohesh”.

“Mos i ndodhtë kjo askujt. Ai ka pasë nevojë për kontrollë e psikiatër”.

Leave a Reply