Babаi iu do gj i gjаlle në fabrikën e tullаve, djаli hеdh аku zën e fortë: Më tha se dikush ka hаpur …

Punonjesi i fabrikes se tullave qe u perfshi nga zj arri dje, 57-vjeçari Besnik Bojaku nd erroi jete mengjesin e sotem ne spital.

Në një intervistë për FaxNews, djali i v ik timës hedh ak uza të forta mbi v d ek jen e të atit. Ai shprehet se babai i ka thënë ditën e djeshme se dikush ka hapur gazin.

Sipas tij 57-vjeçari kishte eksperiencë në punë dhe nuk mund t’i ndodhte nga pakujdesia.

“Shqetësimi im ishte se ditën e djeshme që nga momenti që u paraqit babai në spital dhe deri në mbrëmje nuk u paraqit asnjë për ta vizituar

Babai im ishte i dj egur 100% nga koka deri te këmbët. Kam qenë gjithë kohës me të dhe më thoshte se dikush ka hapur gazin. Babai im kishte eksperiencë, nuk mund t’i ndodhte nga pakujdesia.

Nga 120 punëtorë aty është e çu ditshme që askush nuk e pa.

Ato që di do i mbaj për vete do i nxjerr përpara drejtësisë nëse do të ketë drejtësi.

Normal që do hap proces gjyqësor, babi im vdiq në moshën 57-vjeçare, u do gj i gjallë, vd iq në punë.

Personi i arr es tuar ka qenë më i dobëti për mendimin tim. Më i dobëti ka për ta mbajt përgjegjësinë. Deri më dje ishte babai im më i dobëti, e mbajti ai përgjegjësinë se nuk fliste dot, se ishte i dj egur plotësisht.

Mjeku ka qenë njeri shumë i mirë, më ka ndihmuar shumë. Ka qenë një çun i ri dhe atij ja di për faleminderit. Më tha që në fillim që babi është 98% i d jegur”, tha djali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!