B iznesmeni i dha fund jetës, Xhensila Myrtezaj gruas së tij: Nuk kam dashur të të hap pl agët por…

B iznesmeni i dha fund jetës, Xhensila Myrtezaj gruas së tij: Nuk kam dashur të të hap pl agët por…

B iznesmeni i dha fund jetës, Xhensila Myrtezaj gruas së tij: Nuk kam dashur të të hap pl agët por…

Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj kishin një miqësi të fortë me Eugert Lazajn, bi znesmenin i cili i dha fund jetës së tij në 30 k orrik. Ishte Besi i pari ai që zb uloi përmes një postimi të ndj erë në rrjete sociale se n dante një ra port miqësor me të ndje rin.

Ndërkohë sot Xhensila i ka kushtuar disa fjalë shumë pr ekëse bashkëshortes së Lazajt. Këngëtarja shprehet se e di shumë mirë dh imbjen që nd jen partnerja e b iznesmenit të ndj erë dhe se nuk ka folur për të mos i hapur më tepër pl agët.

Ajo shton se nuk ka fuqi t’i japë më shumë f orcë, por shpreson që ta gjej atë tek dy fëmijët e tyre.

Leave a Reply