Azem Vllasi ‘go’det’ Albin Kurtin per ceshtjen e dialogut ! Ja cfare i tha se duhet te beje ai…

Azem Vllasi ‘godet’ Albin Kurtin per ceshtjen e dialogut ! Ja cfare i tha se duhet te beje ai…

Azem Vllasi ka thene se ashtu siç kishte dekla.ruar edhe disa vite me heret eshte i gatshem qe te per fshihet ne ekipin dialogues me Serbine.

Ai ka dekla.ruar se nese ftohet nga Qeveria Kurti do ta jepte kontri.butin e tij ne kete proces duke shtuar se e njeh shume mire histo.rikun e marre dhenieve mes Kosoves dhe Serbise.

Gjith sesi do te shkoja dhe çdokush prej nesh qe mund te kontri.buoje diçka dhe nese ftohet te ndihmoje diçka eshte i obli.guar qe te pergjigjet. Kur pati filluar dia.logu jam ofruar qe te jem prane, sepse e njoh shkel.qyeshem historikun e rapor.teve mes Kosoves dhe Serbise.

Edhe emrat qe jane permendur para disa ditesh dhe kushdo qe mund te kontri.buoje ate qeveria dhe krye ministri duhet ta kete afer.
Vllasi, ne Edici.onin Special ne Klan Kosova, ka thene se dialogu me Serbine duhet te vazh.doje dhe se politika kosovare duhet te gjeje uni.tet per kete çeshtje.

Dialogu gjith sesi duhet te vazhdoje dhe nga pala koso.vare duhet te kete konsensus dhe unitet, sepse dallime ne çeshtjet
esen.ciale nuk ka derisa grin djet dhe inatet e vog.la duhet ti leme anash. Nuk duhet nga ana jone, prej krye ministrit Albin Kurti qe te thuhet se se kemi prio.ritet dialogun, sepse dialogu

error: Alert: Content is protected !!