Apeli dri thërues i familjes shqiptare/ Jemi të sëmurë, nuk kemi ilaçe, na ndihmoni t’i japim fëmijës bukën thatë

Apeli dri thërues i familjes shqiptare/ Jemi të sëmurë, nuk kemi ilaçe, na ndihmoni t’i japim fëmijës bukën thatë

Apeli dri thërues i familjes shqiptare/ Jemi të sëmurë, nuk kemi ilaçe, na ndihmoni t’i japim fëmijës bukën thatë

Disa kanë milionat dhe disa nuk kanë as copën e bukës thatë.

Është kjo historia e familjes e cila ka nisur një video në redaksinë e JOQ Albania ndërsa apelojnë për ndihmën e shqiptarëve.

Ata janë dy prindër dhe një djalë tetë vjeçar të cilët jetojnë në kushte të vështira ekonomike ndërsa nuk kanë as tualet në vendin ku jetojnë.

Dy prindërit janë të së murë dhe nuk kanë mundësi të punësohen ndërsa po ndeshin përditë dhe më shumë vështirësi në rritjen e djalit të tyre të cilin nuk arrijnë ta ushqejnë as me bukë thatë.

Aman ju lutemi publikoheni Skemi pasur fare ndihma Aman publikoheni kete ju lutemi,se as copen e bukes that nuk e kemi Burrin e kam gati te pa ralizuar Vet jam e se mur, publikoheni per shpirtin e vogel te femijes, ju pergjerohem Se skam me cfar ta ushqej Ju lutem Aman Na ndihmoni dhe ket her ju lutem pa fund Aman skemi as Tv,as frigorifer,asgje nuk kemi,thjesht jemi trë ku foma te mbyllur ne nje dhome Ju lutem Postojeni ju pe rgjerohemi ishalla na ndihmon kush,se jemi ne pik te f undit.ju lutemi Ju pergjerohemi me gjith forcen e qenjeve tona te se mura dhe forcen e zemres te ketij femije 8 vjecar,kush e ndien sado pak zerin ton te nevojes Te na ndihmoje Ju pergjerohemi,se nuk kemi rrug dytesore,jemi shum ne hall.Ju lutemi publikoheni,imagjinonvëc cdo h alli dhe semundjesh,nuk kemi as tualet te derdhim ujrat Na ndihmoni ju lutemi,te mbijetojm duam Ne jemi te s emur,por te rritur,femija jon esht shum i vogel,nuk kupton,besojeni se nuk njeh cdo te thot tualet,te lahet si cdo femije,nuk di sa vakte ka dita,pasi ushqehemi vetem kur na japin lemosh,nuk ka ngren nje akullore gjith veren,se as nje 20 lekshe nuk e kemi Ju lutemi publikoheni ket apelin ton per ndihm,ju pe rgjerohem me zemren e se mur te nje nene,pasi jemi dy prinder te s emur,me nje femij te vogel 8 vjec,dhe vec mungeses te me dikamenteve,po vd esim dhe per buk that,,Ndihemi shum te t urperuar dhe te pafuqishem,dhe do d shem shum te jetonim nga duart tona,por h alli,se mundjet nuk na lejojn.E dim se gjithsekush ka ha llet e veta,se megjithse ne ket gjendje,ne jemi pjes e shoqerise,ndaj do tu luteshim shume,kush ka deshiren vullnetin e mir për te na ndihmuar sado pak,te mbi jetojm,te na kontaktoje ne nr,,00355675496138,se po vd esim ne heshtje,ne dhe femija jon i vogel.Publikoheni ju pe rgjerohemi apelin ton se gjendja jon she ndëtsore perke qe sohet dita dites,dhe nuk kemi ti blejm femijes asnje cokollat,,na ndihmoni ju lutemi

Leave a Reply