Ankoheni shalqiri ju del gjithnjë i keq, ja si të zgjidhni të duhurin

Ankoheni shalqiri ju del gjithnjë i keq, ja si të zgjidhni të duhurin

Ankoheni shalqiri ju del gjithnjë i keq, ja si të zgjidhni të duhurin

Shkrimtari Mark Twain thoshte “Kur provon shalqi për herë të parë e kupton se me çfarë u shqehen engjëjt” dhe nuk e ka aspak gabim, pasi fruti i kuq, i ëmbël, duket sikur është vërtet i zbritur nga qielli.

Sipas ”Medical News Today”, shalqiri konsiderohet si një ndër frutat me përmbajtjen më të lartë të lëndëve us hqyese dhe ngrënia e tij furnizon organizmin e njeriut me shumë vitamina, minerale dhe an tioksidantë të fuqishëm, që ndihmojnë në trajtimin e a stmës, te nsionit të lartë të gj akut,d ehidratimit, inflamacionit etj.

Leave a Reply