Anglia jep një lajm të mirë për shqiptarët, për ta s’ka më nevojë për…

Anglia jep një lajm të mirë për shqiptarët, për ta s’ka më nevojë për…

Anglia jep një lajm të mirë për shqiptarët, për ta s’ka më nevojë për…

Udhëtarët e dhjetëra vendeve që arrijnë në Mbretërinë e Bashkuar, nga sot, nuk do të duhet të vetizolohen për dy javë, për shkak të k oronavi rusit. Rregullat që janë vendosur në fillim të qe rshorit, janë lehtësuar për udhëtarët e më shumë se 60 vendeve dhe territoreve britanike.

Megjithatë, lista e vendeve të Skocisë dallon pak nga ajo e Anglisë, Uellsit dhe Irlandës Veriore. Skocia do të vazhdojë t’iu kërkojë udhëtarëve nga Spanja të vendosen në karantinë.Lista e vendeve që nuk kanë nevojë për karantinë, nuk e përfshin Kosovën, as shumicën e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Mbretëria e Bashkuar është vendi më i prekur në Evropë nga ko ronavirusi, me mbi 289,000 të infektuar dhe mbi 44,000 vi ktima.

Leave a Reply