Analisti njohur nga Amerika, Vetem Albin Kurti nund ta bashkoj Kosoven me Shqiperine

Tani Bleron Baraliu analist po’litik, ka thënë se kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti, përpara përfundimit të mandatit të tij si kryeministër do ta bëjë bashkimin kombëtar mes Kosovës dhe Shqipërisë.
Baraliu këto deklarime i ka bërë teksa ka thënë se nuk beson se do ta arrijë një marrëveshje diplomatike mes Kosovës dhe Serbisë.

Për 18 muaj ka me e ba Albin Kurti bashkimin kombëtar. Nuk besoj që Albini ka me lëviz në qëndrimet e tyre. Shba kanë me ndjekë interesin e tyre”, deklaroi ai.
Ndërkaq opinionisti Thaçi është shprehur i bindur se mbi 90 për qind e qytetarëve e përkrahin idenë e bashkimit kombëtar. Kur ia hjekim frikeen që kjo ide imponohet nga faktori kombëtar, eshte shprehur ai.

error: Alert: Content is protected !!