Ambasadori Gjergj Dedaj “habit” gjithë Kosovën me veprimin e fundit qe bëri !!

Ambasadori i deri tanishem i Kosoves ne Maqedonine e Veriut, Gjergj Dedaj, perkunder paralajmerimeve per rezistence ka liruar zyrat e ambasades me dje me 31 maj.

Dedaj ne nje leter publike ka a kuzuar perseri presidenten Vjosa Osmani qe sipas tij ka kthyer ate para kohe nga misioni diplomatike.

Ish-amba sadori thote se Pos Presidentes edhe Ministrja e jashtme ka bere v eprim s kandaloz pasi sipas tij as tre muaj kohe nuk i eshte dhene per zhven.dosje, pavaresisht para lajmerimeve.

Dedaj thote se atij i eshte dhene kohe vetem nje dite per te liruar zyrat e ambasades. Ai thote se ka liruar objektin e ambasades siç i ka hije nje amba sadori institucionalist, me koken larte dhe me din jitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!