Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë emigrantët/ Ka të bëjë me dokumentat

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë emigrantët/ Ka të bëjë me dokumentat

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë emigrantët/ Ka të bëjë me dokumentat

Ambasada e Shqipërisë në Greqi ka njoftuar se kanë mbërritur pasaportat dhe kartat e identitetit deri më 31 korrik 2020. Ambasada sqaron për emigrantët se procedura për tërheqjen tyre kryhet nga dita e hënë deri të premten, ora 08:00-16:00.
NJOFTIMI I AMBASADËS
Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat e Identitetit deri më 31 korrik 2020.
Shpërndarja e pasaportave dhe kartave të identitetit ka nisur të kryhet pranë HYRJES NR. 1 të Ambasadës.
Ambasada thekson se procedura për tërheqjen tyre kryhet nga dita e hënë deri të premten, ora 08:00-16:00 “Nëse dëshironi që të merrni nëpërmjet postës vetëm pasaportën na dërgoni në adresën e emailit: consulate.athens@mfa.gov.a

Leave a Reply