Ambasada e Kosovës në Gjermani paralajmërim për gjithë qytetarët e Kosovës

Ambasada e Kosovës në Gjermani paralajmërim për gjithë qytetarët e Kosovës

Ambasada e Kosovës në Gjermani paralajmërim për gjithë qytetarët e Kosovës

Për të gjithë shtetasit e Kosovës dhe Gjermanisë si dhe personat që kanë dyshtetësinë apo janë banorë rezidentë në Gjermani dhe kalojnë pushimet verore në territorin e Republikës së Kosovësnga data 8 Gusht 2020, me vendim të Qeverisë së Gjermanisë, Testimi për COVID 19 është OBLIGATIV posa të ktheheni në Gjermani.

Pasi të bëhet testimi dhe deri në marrjen e rezultatit, duhet respektuar masa e vetizolimit. Nëse testi është negativ atëherë lejohet dalja nga vetizolimi. Nëse testi është pozitiv atëherë duhet zbatuar udhëzimet e mjekëve dhe Enteve Shëndetësore gjermane në vendbanime.

Leave a Reply