‘Alo, babi im …..’. Policia merr telefonatën e çuditshme nga 5 vjecari

‘Alo, babi im …..’. Policia merr telefonatën e çuditshme nga 5 vjecari

‘Alo, babi im …..’. Policia merr telefonatën e çuditshme nga 5 vjecari

Një pesëvjeçar i ka bere babit te tij ate qe ai do ta mbaje mend gjate. Por edhe ju do ju bene pershtypje. Kjo ka ndodhur në Würzburg të Gjermanisë.

Djali ka telefonuar policinë për ta denoncuar babanë e tij, i cili në dy kryqëzime kishte kaluar me makine kur semafori kishte ndezur të kuqen.Djaloshi i kishte telefonuar departamentit për raste ur gjente me qëllim që t’iu a nkohet për babanë. E gardianët e rendit dhe ligjit menjëherë i kishin telefonuar, ku ishte lajmëruar babai i tij duke u kërkuar falje për thirrjen që ishte realizuar te departamenti për raste u rgjente.

Leave a Reply