Albin Kurtit i vjen një god’itje e papritur nga njëri prej Ministrave të tij !!

Ministri serb per Komunitete dhe Kthim ne Qeverine e Kosoves, Goran Rakiq i ka reaguar ashper shefit te tij ne Ekzekutiv, kryeministrit Albin Kurti, i cili deklaroi se smund te kete aso.ciacion njeetnik.

Rakiq e ka quajtur hipokrit Kurtin, ndersa ka thene se ai nuk deshiron dialog dhe as normalizim te marre dhenieve me Serbine.

Qendrimi hipo.krit i lidereve shqiptare ndaj dialogut dhe zgji.dhjes se çeshtjeve te hapura midis Beogradit dhe Prishtines ne me.nyre paqesore ilustrohet me se miri nga deklarata e fun.dit e Albin Kurtit, i cili tha publikisht se Prishtina nuk ka nder mend ta formoje Asociacionin e Komunave Serbe, pra qe ta zbatoje marre.veshjen e Brukselit, tha kryetari i Lis.tes Serbe, Goran Rakiq. Kurti ne te ver.tete tregoi publikisht se nuk deshiron dia.log dhe se nuk deshiron normalizimin e marre dhenieve. Kjo eshte gjith ashtu nje shuplake ne fytyre ndaj Bash.kimit Evropian, nen kujdesin e te cilit po zhvi.llohet dialogu, dhe i cili eshte garantues i zba.timit te marreveshjes, por edhe donatori me i rende.sishem dhe me i madh, ka thene Rakiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!