Albin Kurti: Unë e Vjosa kemi vota sa dyfishi i gjithë të tjerëve marrë së bashku

Albin Kurti: Unë e Vjosa kemi vota sa dyfishi i gjithë të tjerëve marrë së bashku

Albin Kurti: Unë e Vjosa kemi vota sa dyfishi i gjithë të tjerëve marrë së bashku

Albin Kurti ka vazhduar me kr itikat e tij nda politikanëve vendorë. Ai edhe pse tash jashtë qeverisë dhe parlamentit thotë se ai dhe Vjosa Osmani kanë më shumë vota sa dyfishi i gjithë të tjerëve marrë së bashku, shkruan Gazeta Konkrete. Albin Kurti përmes një statusi në Fb u ka çuar mesazh edhe partive tjera politike.

“Mes tre udhëheqësve të institucioneve në Kosovë veç njëra është zgjedhur l egjitimisht, e mes pesë kryetarëve të partive, veç njëri i ka fituar zgjedhjet. Një panel i tillë, me këtë pjesëmarrje, ka efektin p aradoksal që personat l egjitimë i nxjerr në pakicë. Të dy bashkë, unë dhe kryeparlamentarja, kemi mbështetje qytetare sa dyfishi i gjithë të tjerëve marrë së bashku”, ka shkruar ai në Fb.

Leave a Reply