Albin Kurti dhe Vjosa befasojnë gjithe Kosovën me veprimin e fundit për Defender 21 !! E papritur…

Presidentja e Kosoves, Vjosa Osmani, nje herit edhe Koman.date Supreme dhe krye ministri Albin Kurti, kane vizituar ushta.ret e FSK-se qe po marrin pjese ne ushtri.min Defender Europe.

E pre zent ne kete vizite ka qene edhe, Prindon Sadriu, bashke.shorti i Presidentes, shkruan Gazeta Infokus.

Madje ne foto.grafite e publikuara shihet Sadriu duke shikuar dhe kapur nje ar.me te kalibrit te njohur si snajper. Ai kete e ben ne sy te Presi dentes Osmani dhe krye ministrit Kurti.

Ne vizite ka qene edhe mini.stri i Puneve te Brendshme Xhelal Sveçla i cili i shi.kon Sadriun ne momentin kur kap ar men. Kujtojme qe Prin.don Sadriu eshte pjesetar i komponentes rezerve te FSKse dhe mban gra.den kolonel, ndersa sot shi.het i veshur edhe ne uniforme te Ush.trise se Kosoves.

error: Alert: Content is protected !!