Albani 14 vjeçar shpëtoi në moment të fundit në Durrës, e shpëtuan dy djem nga Haraçina

Albani 14 vjeçar shpëtoi në moment të fundit në Durrës, e shpëtuan dy djem nga Haraçina

Albani 14 vjeçar shpëtoi në moment të fundit në Durrës, e shpëtuan dy djem nga Haraçina

Alban Abazi, djali i vëllaut Bekimit, falë Zotit, i ka shp ëtuar rr ezikut për jetë në momentet e fundit. Në të vërtetë, moti i keq i shoqëruar me erë të fortë dhe dallgë ka marrë me vete Albanin, i cili pas 20 minutash lu ftë për jetë, shpëton falë Zotit që disa metrash larg tij ndodhin dy djem nga Haraçina, Mejdi Ibrahimi dhe Jetmir Beqiri të cilt mezi arrijnë ta shp ëtojnë.Siç shpjegon Albani, më parë për ta shp ëtuar atë janë munduar dajallarët e tij, Valoni dhe Mustafa, por dallgët e mëdha kanë rr ezikuar edhe jetën e tyre. Albani, derisa po përballej me jetën, ka ngritur duart lartë dhe ka kërkuar ndihmë. Për fat të mirë atë e shohin dy persona që ishin larg tij përafërsisht 30 -40 metrash e që kanë ditur mirë të notojnë dhe menjëherë nisen drejt tij për ta shpëtuar.

Leave a Reply