Aktori që ‘ç.mendi’ femrat shqiptare e pëson keq, ja për çfarë akuzohet…!!!

Aktori që ‘ç.mendi’ femrat shqiptare e pëson keq, ja për çfarë akuzohet…!!!

Aktori që ‘ç.mendi’ femrat shqiptare e pëson keq, ja për çfarë akuzohet…!!!

Can Yaman është një nga aktor shumë i suksesshëm në Turqi dhe në Shqipëri u bë i njohur me rolin e Xhan në serialin “Një puthje në errësirë”.

Mirëpo aktori ka përfunduar në gjykatë, pasi kolegia e tij Selen Soyder, e ka ákuzuar se kur po xhironin serialin “Hangimiz Sevmedik”, gjatë një debati Can i ka hedhur çaj të nxehtë.

Aktori e ka mohuar duke thënë se gotën me çaj e kishte hedhur në dysheme. Yaman duhet t’i paguajë aktores 1200 euro. Can Yaman është me origjinë shqiptare pasi gjyshi i tij ishte emigrant nga Kosova, ndërsa gjyshja nga Maqedonia e Veriut.

Leave a Reply