Aktori i bukur qe ka pranuar hapur në Turqi origjinën shqiptar, është në probleme/ Zbulohet pse po shkon aq shpesh në spital, ja fjalët e tij pr ekëse

Aktori i bukur qe ka pranuar hapur në Turqi origjinën shqiptar, është në probleme

Aktori i bukur qe ka pranuar hapur në Turqi origjinën shqiptar, është në probleme

Aktori i njohur turk, Kivanç Tatlitug ka njoftuar që në pr ill se për shkak se kishte t emperaturë të lartë dhe kollë, ai ishte drejtuar në spital për të bërë testin e k oronavirusit.

Përshëndetje të gjithëve, unë kam qenë në shtëpi me gruan time për 15 ditë.Megjithatë, pas disa ank esave të mia, ata më morën nën vëzhgim në spitalin ku shkova. Ju lutem mos u shqetësoni. Unë jam mirë dhe jam duke pritur për rezultatin tim të testit. Unë do t’ju njoftoj, qëndroni të shëndetshëm”. Megjithese kishte rezultuar negativ ai kishte zbuluar se kishte kaluar ne pn eumoni.

Leave a Reply