Aks identohet djali i Presidentit Thaçi, u trajtua sot në Em ergjencën e QKUK-së

Aks identohet djali i Presidentit Thaçi, u trajtua sot në Em ergjencën e QKUK-së

Aks identohet djali i Presidentit Thaçi, u trajtua sot në Em ergjencën e QKUK-së

Djali i Presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi, është aks identuar sot në orët e hershme të mëngjesit në Prishtinë.Shneta ka mësuar nga burime të sigurta brenda Klinikës Em ergjente se ai është dërguar me u rgjencë pasi ka pësuar disa lë ndime në aks ident.

“Është pranuar në Em ergjencë pas orës 5 të mëngjesit. Ka pas disa lëndime të lehtë, gj akderdhje nga hundët. I janë bërë të gjitha ekzaminimet, rtg dhe CT, e pastaj është liruar në shtëpi”, ka thënë ky burim. Gazeta ka kontaktuar me Policinë e Kosovës e cila e ka ko nfirmuar aks identin, por nuk ka dhënë detaje për emrat e personave të përfshirë në ak sident. “Sot në ora 05:25 në rrugën Prishtinë – Ferizaj, te rreth rrotullimi afër Stacionit P olicor Jugu, ka ndodhur një aks ident në mes të tri automjeteve.

Leave a Reply