Ak sion i madh policor në Vushtrri e Mitrovicë, deri më tash janë 3 persona të..

Ak sion i madh policor në Vushtrri e Mitrovicë, deri më tash janë 3 persona të..

Ak sion i madh policor në Vushtrri e Mitrovicë, deri më tash janë 3 persona të..

Policia e Kosovës sot në Mitrovicë ka ndërmarrë një ak sion policor në Komunën e Vushtrrisë. Jo zyrtarisht mësohet se aks ioni ndërlidhet me ar më dhe është zhvilluar në qytetin e Vushtrrisë dhe disa fshatra të kësaj komune.

Sipas burimeve, tre persona janë arre stuar, ndërsa janë k onfiskuar disa ar më të ndryshme autom atike dhe qindra fish ekë.Kta personi ishin te lidhur ngusht me një grup ne Verit te Mitrovices ata ishin serb dhe kta kishin bashkpunim te madh ja se qfar ju gjet keture personave ju sjellim pamjet

Leave a Reply