Ak sident i fr ikshëm në Itali/ Kamioni merr përpara 6 makina, familja shqiptare …

Ak sident i fr ikshëm në Itali/ Kamioni merr përpara 6 makina, familja shqiptare …

Ak sident i fr ikshëm në Itali/ Kamioni merr përpara 6 makina, familja shqiptare …

Një familje shqiptare ka shp ëtuar për mrekulli nga vd ekja pas një aks identi të r ëndë që ka ndodhur në Itali.Një kamion është përpl asur me gjashtë makina në rrugën A12, duke shk aktuar një aks ident zinxhir.Ngj arja ndodhi ditën djeshme rreth orës 11, dhe sipas rap ortimeve fillestare 5 persona mbetën të l ënduar, mes tyre edhe shqiptarë.

Nëna shqiptare dhe foshnja janë transportuar në spi tal, ku vajza është jashtë rr ezikut për jetën. Mësohet se drejtuesi i kamionit ka h umbur kontrollin e mjetit dhe për pa sojë ka sh kaktuar aks identin e rëndë.3 nga të lë nduarit janë shqiptarë, dhe ekipet e shp ëtimit bënë të mundur nxjerrjen e nënës dhe vajzës 2-vjeçare nga makina.Gjendja e saj është e qëndrueshme ndërsa dy prindërit janë në gjendje më të r ëndë në spital.

Leave a Reply