Akѕíd’entí në Luѕhnjē! DaIín fotot e fundit tē rastit.

Ditën e sotme u regjistrua një aksident tra gjik në rrugën dytësore Kolonjë-Bubullimë, ku një automjet doli nga rruga dhe si pa sojë për fundoi në kanal. Kanali ishte i mbushur me ujë dhe shk aktoi dy vi ktim’a. JOQ ALBANIA ka mundfur të sigurojë fotografitë e vik timave të ak sid entit të fr ik shëm. Ata janë Aurora Basha rreth 20-vjeçe dhe Xhezmi Oshafi, 68 vjeç.

Njoftimi i pol’ici’së:

Informacion paraprak. Sot rreth orës 13:20, në rrugën dytësore Kolonjë-Bubullimë, në urën e fshatit Bubullimë, automjeti tip “Toyota” ka dalë nga rruga dhe ka rënë në kanal. Për pasojë kanë ndërruar jetë shtetasi Xh. O., 68 vjeç, banues në Berat, dhe një shtetase ende e paid entifikuar. Grupi he timor ndodhet në vend ngjarje dhe po punon për zba rdhjen e plotë të rrethanave të ngj ;arjes. /LAJME

error: Alert: Content is protected !!