Ajo u la nga burri i saj në vitin 1997, sepse kishte 7 binjakë në bark. Shikojini ata sot, 20 vjet më pas! por shikoni çfarë u ndodhi…

Normalisht, kur një çift vendos të ketë një fëmijë, gjithmonë shpresohet që gjithçka të shkojë mirë, ata bëjnë plane.

Kur më në fund vjen shtatzania, jo gjithçka gjithmonë ecën sipas planit dhe mund të ndodhë që në vend të një fëmije të vetëm, të vijnë binjakë.

Natyrisht, prindërit e mirë e pranojnë me mirënjohje këtë befasi, edhe nëse kanë pak fr ikë nga shpenzimet që dyfishohen.

Por kjo nënë u surprizua edhe më shumë.

Emri i saj është Bobbi McCaughey dhe bashkëshorti i saj ishte Kenny McCaughey. Ky çift nuk mund të kishte fëmijë, andaj vendosi të vazhdonte me inseminimin artificial.

Ata kishin fr ikë se diçka do të shkonte keq, por me habi të madhe, 7 embrione u fekonduan.

Bobbi do të ishte gruaja e parë që do të sillte në jetë shtatë fëmijë. Kjo i la si mjekët ashtu edhe çiftin të habitur.

Në përgjithësi, shtatzënitë e shumëfishta shpesh janë të komplikuara dhe sfi duese, por për fat të mirë për Bobbi-n ka qenë një periudhë e lehtë dhe paqësore.

Kjo ndodhi në vitin 1997 dhe ishte hera e parë që u lindën 7 fëmijë nga një shtatzëni e vetme!

Emrat e fëmijëve janë Kenny, Alexis, Natalie, Kelsey, Nathan, Brandon dhe Joel.

I shq etësuar për përgjegjësinë e madhe që përfshinte aq shumë fëmijë, z. Mçaughey e la gruan.

Bobbi-t i duhej të kujdesej vetëm për 8 fëmijë, sepse para kësaj shtatzanie, ajo kishte patur tashmë një vajzë.

Më pas ajo kërkoi ndihmë nga autoritetet.

Situata ishte kaq e dës hpëruar sa që kjo nënë e guximshme filloi të kërkonte ndihmë. Duke ditur rastin, presidenti i atëhershëm i Shteteve të Bashkuara, Bill Klinton, iu përgjigj kërkesës së saj.

Shteti, së bashku me disa kompani private, kanë ndërmarrë përgjegjësinë për të mbuluar shpenzimet e shkollës për fëmijët. Përveç kësaj, ata kanë ndihmuar në mënyra të tjera gruan në rritjen e fëmijëve të saj.

Përvoja e Bobby-t u bë e njohur shumë shpejt në të gjithë botën për natyrën e saj të jashtëzakonshme, por ajo që ata të gjithë kanë vlerësuar dhe admiruar, ishte guximi dhe forca e madhe e kësaj nëne që rriti tetë fëmijë pa një burrë në krah.

Ajo bëri gjithçka që të mos i mungonte asgjë për të vegjlit e saj!

Arritën në një moshë të caktuar, ata filluan të punonin për të ndihmuar nënën e tyre me shpenzimet e familjes.

Aktualisht gjashtë prej tyre janë të diplomuar, ndërsa njëri prej tyre është në ushtri.

Tani që të gjithë kanë jetën e tyre, Bobbi thotë se ndihet shumë e vetmuar. Për shumë vite ajo ishte mësuar për të dëgjuar zërat e 8 fëmijëve të saj dhe gjithmonë duke parë shumë gëzime në shtëpi.

Por siç duhet, ata kanë marrë “fluturimin” e tyre dhe Bobbi është shumë krenare për fëmijët e saj.

Pa dyshim, kjo grua është një shembull i guximit dhe i dashurisë. Pavarësisht nga detyra e vës htirë, ajo i rriti fëmijët e saj duke i bërë ata të ndershëm dhe punëtorë.

Leave a Reply