Aida Shtino reagon a shper ndaj mj ekeve në spitalet Covi d: A i keni trute ne koke, apo.. te jeni kaq te pashpirt..

Aida Shtino reagon a shper ndaj mj ekeve në spitalet Covi d: A i keni trute ne koke, apo.. te jeni kaq te pashpirt..

Aida Shtino reagon a shper ndaj mj ekeve në spitalet Covi d: A i keni trute ne koke, apo.. te jeni kaq te pashpirt..

Ish-moderatorja Aida Shtino reagon ashpër lidhur me situatën në sp italet Covi d dhe sjelljen e mj ekëve, duke ak uzuar këta të fundit se nuk i lënë p acientët të mbajnë telefon me vete. Shtino i drejton disa pyetje mj ekëve, duke i cilësuar ata si të pashpirt.

Ajo paralajmëron se kjo situatë do të krijojë një turmë të tërbuar që do vërsulet nga z emërimi për shkak se të afërmit e tyre po i kthehen në kavje laboratori. “A mundet tiu bej nje pyetje doktoreve tane te “çmuar” Perse nuk ju lejojne te semureve me covid qe jane te shtruar ne spital telefon..??????/ hapeni marketingun vazhdoni me pamjet

Leave a Reply