Ah sa e dhimshme: Historia e kësaj vogëlusheje ka pushtuar internetin

Ajo u thoshte të gjithëve se do të mbante lulet gjatë dasmës së dy prindërve të saj. Por papritur Pagie u diagno.stikua me ka.ncer në tru dhe dok.torët u thanë prindërve se vajzës i  kishte mbetur shumë pak ditë je.të. Prindërit e saj në
bashkëpunim me tezen e vogëlushes arritën të organizonin një dasmë shumë të bukur në sp.ital brenda vetëm 24 orëve.

Paige ishte një vogëlushe e shënde.tshme deri para dy muajve.

Më pas ajo nisi të ndiente dhim.bje të tmerrshme në kokë.

Tezja e saj ka thënë Ulër.inte nga dhi.mbjet ndërkohë që luante. I kuptoi se i ka mbetur edhe pak kohë, thoshte
vazhdimisht se nuk do ikte në qie.ll pa mb.ajtur lulet”. Pas vizitave mj.ekët zbuluan se Paige kishte tum.or në tru në
përmasat e një ko.krre limoni.

Dokt.orët e kishin të pamundur të hiqnin të gjithë masën dhe zbuluan se ishte e pashër,ueshmes sepse tu,mori u shfaq sërish. Ceremonia e dasmës që kushtoi një mijë dollarë ishte shumë emocionuese për të gjithë familjarët e pranishëm.

Prindërit nuk e shma.ngën dot shpë.rthimin në lot kur thanë pranoj dhe përqafuan vajzën e tyre në fund, të cilës nuk i ka mbetur edhe shumë kohë për të jet.uar.

error: Alert: Content is protected !!