Ah prindërit e gjo rë, si ta v arrosin sot birin e tyre që sapo kish hapur sytë? Oh zot ç’lajm i kobshëm

Ah prindërit e gjo rë, si ta v arrosin sot birin e tyre që sapo kish hapur sytë? Oh zot ç’lajm i kobshëm

Ah prindërit e gjo rë, si ta v arrosin sot birin e tyre që sapo kish hapur sytë? Oh zot ç’lajm i kobshëm

Një lajm i hi dhur mësohet sot. Fëmija 11 vjeç, i cili u aksi dentua pesë ditë më parë në lagjen Gostil të Kukësit ka ndë rruar jetë.

I mituri u aksi dentua nga shtetasi A.H., 35 vjeç, i cili la makinën tip Mitsubishi dhe mori një automjet tjetër për të dërguar në spital fëmijën E.M., që të merrte trajtim të menjëhershëm mjekësor. Sapo e ka lënë në duart e mjekëve, është paraqitur në policinë e Kukësit. Për shkak të gj endjes së r ën duar shëndetësore, fëmija u dërgua me helikopter drejt Traumës në Tiranë, por fatk eqësisht nuk ia doli ti mbijetonte pl agëve të rë nda.

Leave a Reply