Ah o Zot, z emra u nda më dysh pas këtij lajmi, ja kush është çifti shqiptar që h umbën jetën në ak sidentin tr agjik në SHBA

Ah o Zot, z emra u nda më dysh pas këtij lajmi, ja kush është çifti shqiptar që h umbën jetën në ak sidentin tr agjik në SHBA

Ah o Zot, z emra u nda më dysh pas këtij lajmi, ja kush është çifti shqiptar që h umbën jetën në ak sidentin tr agjik në SHBA

Dy shqiptarë, hu mbën jetën pas një ak sidenti dje në mëngjes në Urën George Washington në New York.Në 9:42 të mëngjesit, një veturë Honda CRV u përplas me një Chevrolet Corvette, në pjesën e ulët të urës. Honda u kthye përm bys. Me të udhëtonin dy shqiptarë nga Malësia: Muharem Frluckaj, 52 vjeç dhe bashkëshortja e Bisere Frluckaj, 47.

Dy të ndjerët banonin në Bronx. Gruaja u shpall e vde kur në vend, nga ndërhyrësit e shpejtë, kurse i shoqi që ishte në timon, u dërgua ur gjent në spital, ku dha shp irt.

Leave a Reply