Ah E Zeza Nënë! Vajza 8 Ditëshe E Bukur Si Drita Humb Jetën Pasi E Puthi Një E Afërme, Arsyeja Do U Prek Shpirtin

Ah E Zeza Nënë! Vajza 8 Ditëshe E Bukur Si Drita Humb Jetën Pasi E Puthi Një E Afërme, Arsyeja Do U Prek Shpirtin’

Ah E Zeza Nënë! Vajza 8 Ditëshe E Bukur Si Drita Humb Jetën Pasi E Puthi Një E Afërme, Arsyeja Do U Prek Shpirtin

Lindja e një fëmije gjithmonë sjell gëzim te gjithë të afërmit dhe jo vetëm te nëna dhe babai. Por duhet bërë shumë kujdes, pasi foshnjet e vogla nuk duhen puthur.

Një histori e trishtë ka ndodhur me një foshnje 8 ditëshe, e cila ka humbur jetën pasi e puthi një e afërme e cila ishte sëm.urë me gr.ip. Edhe pse i doni shumë foshnjat e vogla nuk duhen puthur shumë dhe sidomos kur jeni sëm.urë

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!