Aga Xhem, 108 vj eçar punon për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën

Aga Xhem, 108 vj eçar punon për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën

Aga Xhem, 108 vj eçar punon për ti paguar ilacet e gruas dhe rrymën

E njeh gati e gjithë Tetova, Aga Xhem nga Sllatina, me 108 vj et punon për ti paguar ilaçet e gruas së tij dhe rrymën. M osha nuk e ndal qe ai të punon për të ruajtur familjen edhe pse në moshë ai gati tërë ditën rri në pazar.

E njeh gati e gjithë Tetova, Aga Xhem nga Sllatina, me 108 vj et punon për ti paguar ilaçet e gruas së tij dhe rrymën.

Mosha nuk e ndal qe ai të punon për të ruajtur familjen edhe pse në moshë ai gati tërë ditën rri në pazar.https://youtu.be/gBqbJe0QADY

Leave a Reply