Adela nuk mundemi pa ty, ikja e saj i tro nditi të gjithë, djali që e donte shumë bën lëvizjen që na ka rrë nqethur

Adela nuk mundemi pa ty, ikja e saj i tro nditi të gjithë, djali që e donte shumë bën lëvizjen që na ka rrë nqethur

Adela nuk mundemi pa ty, ikja e saj i tro nditi të gjithë, djali që e donte shumë bën lëvizjen që na ka rrë nqethur

Fundte torin e 2017 u nda nga jeta gazetarja e showbizit shqiptar, Adela Xhamani. Ish-banorja e “Big Brother” hu mbi jetën në rrethana tr agjike pas një su lmi të papritur në ze.mër.

Miku i saj më i mirë, Eraldo Rexho e kujton Adelën e ndj.erë herë pas here në rrjete soc.iale, ku dy miqtë kanë ndarë shumë kujtime të përj.etuara sëbashku. Teksa ndan një foto mes miqsh ku është dhe Adela, Eraldo shkruan dhe na rr ënqeth: “Ak.oma e pabesueshme kjo jetë pa ty ”, shkruan Eraldo në po.stimin që ka shpë.rndarë. Gazetarja u nda nga jeta në moshën 31-vjeçare në Tiranë.

Leave a Reply