A është e dëmshme kërcitja e kockave? Ekspertët tregojnë çfarë na ndodh nëse bëjmë këtë veprim

A është e dëmshme kërcitja e kockave? Ekspertët tregojnë çfarë na ndodh nëse bëjmë këtë veprim

A është e dëmshme kërcitja e kockave? Ekspertët tregojnë çfarë na ndodh nëse bëjmë këtë veprim

Për shumë njerëz një nga gjërat e para që bëjnë sapo zgjohen nga gjumi është kërcitja e kockave dhe tërheqja e trupit. Me siguri dhe ju që po lexoni mund të ju ketë ndodhur në shumë raste.

Pjesa më e predispozuar për tu kërcitur është pjesa e kurrizit apo duart e gishtat. Megjithëse mund t’ju dhurojë kënaqësi dhe çlodhje të m omentit e keni pyetur ndonjëherë veten nëse ky zakon është i rekomandueshëm. Në këtë artikull nga AgroWeb.org do t’ju tregojmë çdo gjë që duhet të dini në lidhje me k ërcitjen e kockave në trup.

Leave a Reply