A do të rikandidojnë për deputetë Sali Berisha dhe Jozefina Topalli? Mustafaj e thotë troç këtë herë

A do të rikandidojnë për deputetë Sali Berisha dhe Jozefina Topalli? Mustafaj e thotë troç këtë herë

A do të rikandidojnë për deputetë Sali Berisha dhe Jozefina Topalli? Mustafaj e thotë troç këtë herë

Per PD kjo është një periudhë e rëndësishme per ata që do të jene ekipi që do të garojë në zgjedhjet e ardhshme. Besnik Mustafaj, një nga anëtarët e Komisionit të Vlerësimit të Kandidatëve në PD, ka folur në lidhje me rikandidimin e Sali Berishës dhe rikthimin e figurave të larguara të kësaj partie.

Sa i përket rikandidimit të Berishës, ai e thotë qartë që do të jetë në listë, duke e vlerësuar atë si një person të rëndësishëm për PD-në dhe për vendin. Unë jam një nga kr itikët e Berishës që nga 2007 për shumë aspekte. Berisha nuk është më kryetar i PD. Kontributi i tij ka qenë shumë i rëndësishëm për vendin dhe jo vetëm për PD. Kujtojmë këtu den.oncimet e tij…

Leave a Reply