A do të hiqet tani taksa në ‘Rrugën e Kombit’ , Ja vendimi fundit

Është një vendimmarrje e përbashkët që turizmi nuk është vetëm një kënaqësi, turizmi është një industri shumë e rëndësishme e të dy vendeve tona, por po ashtu është një kontribuues i rëndësishëm në ekonominë dhe në buxhetet e vendeve tona.

të Shqipërisë, Blendi Klosi. Ai shtoi se barrierat e vënë në traun e “Rrugës së Kombit” shkaktojnë vonesa të pakëndshme te turistët.
Ministri i Turizmit dhe Mjedisit në Shqipëri, Blendi Klosi, u shpreh se turizmi është një kontribuues i rëndësishëm për ekonominë dhe buxhetin e të dyja vendeve, ndërsa u zotua se do të bëjnë gjithçka që oferta turistike e përbashkët KosovëShqipëri të jetë një realitet.
“Për të dy qeveritë tona besoj është një vendimmarrje e përbashkët që turizmi nuk është vetëm një kënaqësi, turizmi është një industri shumë e rëndësishme e të dy vendeve tona.

error: Alert: Content is protected !!