A do të fillojë pr ocesi mësimor nga sht atori? Ky është lajmi i fundit

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë pr ocesi mësimorë.

Kur ka mbetur vetëm një muaj nga fillimi i vitit të ri shkollor Ministria e Arsimit ende nuk e ka të qartë se si do të fillojë pr ocesi mësimorë. Një opsion që po diskutohet e po përkrahet edhe nga SBASHK-u është rikthimi i pjesshëm në shkollë.

MASHT në një përgjigje për RTV Dukagjinin thotë se aktualisht në plan është rikthimi i nxënësve në ambientet shkollore por nuk përjashtohet as opsioni për mësim nga distanca. “Ministria e Arsimit dhe Shkencës në plan të parë ka rikthimin në ambiente shkollore, dhe për këtë po bëhen përgatitje maksimale që mësimi të filloj në mënyrë të rregullt.

Leave a Reply