Roboti gjeni/ Lufta e 3të botërore mund të zhvillohet me kët lloj të Roboteve﴾VIDEO)

Video qe esht publikuar, Nje kompani e njohur ka testuar nje Robot ushtar i cili esht i sakt ndaj ushtarit dhe armikut, ky robot ben te pa munduren pasi qe esht i

Leave a Reply

Your email address will not be published.