Testohet R aketa Me E Frikshme Ne Bote Nga Rusia E Prodhuar Tani / Cfare Tha Putin Per Kete Rakete Do Habiteni…

Mini stria ruse e mbrojtjes tha se ka testu.ar raketën e re balistike ndërkontinentale Sarmat shkruan Reuters

Pres identi rus Vladimir Putin u shfaq në televizion duke u inform.uar nga ushtria se rak eta ishte lëshuar nga Plesetsk

në veriperëndim të vendit dhe goditi objekt.ivat në gadishullin Kamchatka në lindjen e largët.

Rake ta balistike ndërkontinentale Sarmat ka karakteristi.kat më të larta taktike dhe teknike citohet të ketë thënë Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.