51-vjeçari u vetëv ar në bu rgun e Fierit, gruaja tregon bisedat e fundit me të shoqin: Ja çfarë më kërkoi në telefon

51-vjeçari u vetëv ar në bu rgun e Fierit, gruaja tregon bisedat e fundit me të shoqin: Ja çfarë më kërkoi në telefon

51-vjeçari u vetëv ar në bu rgun e Fierit, gruaja tregon bisedat e fundit me të shoqin: Ja çfarë më kërkoi në telefon

51-vjeçari u vetëv ar në bu rgun e Fierit, gruaja tregon bisedat e fundit me të shoqin: Ja çfarë më kërkoi në telefon /

Një ditë pas ngj arjes tra gjike në Bu rgun e Fierit, ku u vetëv ar 51-vjeçari Bilbil Zekaj, familjarët e tij kërkojnë drejtësi. Bashkëshortja e vik timës tregon bisedat telefonike me të, teksa shprehet se ai nuk i kishte thënë kurrë asgjë

po që t’i kishte shprehur ndonjë brengë.Ai thekson se bashkë me tre fëmijët mezi pr isnin datën 26, kur 51-vjeçari do të dilte në gjy q, ndërsa shton se flisnin në telefon 2-3 herë në ditë dhe i thoshte gjithmonë të mos më rzitet, se do të dilte nga bu rgu dhe do t’i bënin punët bashkë

Leave a Reply