47 νjeçarja рērfundon me makinë në ѕtaсionin e autobuѕit, рërрlaѕ dy реrsona

Një aks ident i rën dë ka ndodhur në zonën e “Vasil Shantos” në Tiranë. Burime zyrtare bëjnë me dije se një automjet ka dalë nga rruga duke përfunduar në një stacion autobuzi.

Dy kalimtare kanë mbetur të p lag osur dhe janë dërguar për ndihmë mjekësore në spital

error: Alert: Content is protected !!