32-vjeçarja jep shpirt në mes të rrugës/ E mori kamioni para dhe makina u bë copash sepse bëri një gabim: Ah moj bijë sikur mos ta kishe publikuar

32-vjeçarja jep shpirt në mes të rrugës/ E mori kamioni para dhe makina u bë copash sepse bëri një gabim: Ah moj bijë sikur mos ta kishe publikuar

32-vjeçarja jep shpirt në mes të rrugës/ E mori kamioni para dhe makina u bë copash sepse bëri një gabim: Ah moj bijë sikur mos ta kishe publikuar

Në ditët e sotme t’i japësh makinës dhe të përdorësh telefonin është kthyer në diçka të zakonshme. Por një ngjarje shumë e rëndë ka ndodhur për këtë gjë
Një 32-vjeçare ka hu mbur jet ën, pasi duke i dhënë makinës ka bërë foto dhe kjo do të ishte fa tale për të.

Edhe pse përdorimi i telefonit është i nda luar me li gj shumë njerëz nuk e marrin parasysh këtë. Vajza e re humbi jetën në a ksident sepse bëri një foto dhe e publikoi në rrjete sociale duke shkruar:
Duke dëgjuar këngën që më bën të lumtur.

Kjo gjë ndodhi në Karolinën e Veriut në Amnerikë. Makina e saj u për plas me një kamion dhe e mori para si shikohet edhe në forto makina është bërë co pash.

Leave a Reply