3 vite pa te! Zbulohet një detaj për Adelën që publiku nuk e dinte! Prekën të gjithë!

3 vite pa te! Zbulohet një detaj për Adelën që publiku nuk e dinte! Prekën të gjithë!

3 vite pa te! Zbulohet një detaj për Adelën që publiku nuk e dinte! Prekën të gjithë!

Zbulohet një tjetër anë, jo shumë e mediatizuar e gazetares së ndjerë Adelajda Xhamani. Adela ishte shumë e dhënë pas bamirësisë dhe ndihmonte gjithmonë mesa kishte mundësi njerëzit në nevojë.

Ky fakt u zbulua mbrëmjen e sotme gjatë emisionit “Njerëz në fokus”, ku ishte i ftuar miku më i ngushtë i Adelës, Eraldo Rexho.Teksa paneli i të ftuarve po apelonte në fund të emisionit për të ndihmuar njerëzit në nevojë, drejtuesja e emisionit Ola Bruko zbuloi anën bamirëse të Adelës.“Unë kam marrë disa mësimë nga ajo, e do t’i vë në zbatim në vijim…”, tha Eraldo me zë që i dridhej nga emocioni.

Leave a Reply