“3-4 vetë kanë marrë p eng Shqipërinë”, Jozefina Topalli ngre ala rmin dhe del me mesazhin e fortë politik

Ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale ka reaguar për situatën ku ndodhet vendi si pasojë e koronavirusit.

Topalli shkruan se 3-4 vetë kanë marrë peng vendin dhe luajnë teatër me dhi mbjen e njerëzve.
Reagimi i Topallit ka ardhur pas publikimit të një sondazhi, sipas të cilit, 76% e familjeve raportojnë se nuk përmbushin aspak ose pjesërisht nevojat për ushqim gjatë pandemisë COVID-19.

Ndërkohë, 68% e të intervistuarve u shprehën të shqetësuar se në të ardhmen e afërt situata e krijuar nga pandemia Covid-19 do të ndikojë në punësimin apo vetëpunësimin e tyre.

Postimi nga Jozefina Topalli:
Të dhënat e trishta/ 76% e familjeve shqiptare thonë se nuk përmbushin nevojat për ushqim gjatë krizës së koronavirusit.

“76% e familjeve raportojnë se nuk përmbushin aspak ose pjesërisht nevojat për ushqim gjatë pandemisë COVID-19.
68% e të intervistuarve u shprehën të shqetësuar se në të ardhmen e afërt situata e krijuar nga pandemia Covid-19 do të ndikojë në punësimin apo vetëpunësimin e tyre. Ndërkohë përqindja e familjeve që raportojnë papunësi për shkak të kësaj situate është rritur me 10%.”

3-4 vete kane marre peng vendin dhe luajne teater me dhi mbjen e njerezve te pa shpresa.

Leave a Reply