23-vj eçarja: Kur filluan të më binin flokët, nga inati i shkulja dhe vetë

23-vj eçarja: Kur filluan të më binin flokët, nga inati i shkulja dhe vetë

23-vj eçarja: Kur filluan të më binin flokët, nga inati i shkulja dhe vetë

Anna kur ishte 17 vj eç, u diag nost ikua me l eu ce mi aku te dhe gjendja e saj shëndetësore ishte shumë e rë nd uar. Në Tiranë nuk i dhanë shpresë, por pastaj familja e dërgoi në një s pi ta l të specializuar për së mu ndj et e gj ak ut në Greqi. Aty fillloi një periudhë aspak e lehtë dhe Anna nuk po e njihte më veten.

Ardit Gjebrea: Në çfarë moshe u shfaqën pr ob lem et? Anna: Në moshën 17 vjeç! U dig no sti kov a me leu ce mi ak ute, më dërguan direkt në Tiranë. Shikoja që po vinin shumë njerëz në sp ital, dhe po çu dite sha faktikisht se unë thoja kam vetëm një mi kr ob në g j ak, nuk e kuptoj pse po ndodhe gjithë kjo.

Mami tërë kohën para meje buzëqeshte bashkë me babin, por kur dilnin nga dhoma qa n in, gjithë sp ita lin e kanë larë me lo t. Pas dy ditësh mami flet me tezen, që e kam në Selanik dhe i thotë që çupën e kam të së mu rë dhe çfarë mund të bëj, ta sjellim në Greqi.Video e plotë menjehere në vazhdim!https://youtu.be/L1z87d_7SQ4

Leave a Reply