21-vjeçarin e mori makina para dhe dha shpirt në vend/ Nëna dhe i vëllai panë çdo gjë, rrëqethin: E morën nuk lëvizi, ulërija

21-vjeçarin e mori makina para dhe dha shpirt në vend/ Nëna dhe i vëllai panë çdo gjë, rrëqethin: E morën nuk lëvizi, ulërija

E ditur bëhet se Marvin J. ishte zja rrë fikës dhe se ai humbi jetën pasi një makinë e mori para. Ai ishte duke ecur me nënë e tij në rrugë dhe të vëllanë.

Vëllai i tij i vogël tha:

Pati një zhurmë dhe pashë vëllain tim duke u hedhur në ajër.”

Makina drejtohej nga Ingo J. 49 vjeç. Makina pasi mori para të riu u për plas me një pemë. Nëna e të riut që humbi jetën tha:

Djali tjetër e mori në prehër, nuk lëvizi. Unë ulërija sa kisha në kokë. E preka, kishte dhënë shpirt nuk lëviste.”

Shoferi Ingo J. është fqinji i të riut që humbi jetën si paso jë e ak sidentit. Si bëhet e ditur ai ishte i de hur dhe ky mendohet të jetë shka ku i a ksi dentit të rëndë.
Nje ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur. Si raportohet nga ”Bild” një i ri vetëm 21-vjeç ka humbur jetën si pasojë e një a ksidenti.

error: Alert: Content is protected !!