19 vjeçari nga Kosova hu.mb jetën në një ak.sident në Gjermani

Vjen lajmi i fundit per motin, behuni gati: Ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri

Vjen lajmi i fundit per motin, behuni gati: Ja çfarë pritet të ndodhë në Shqipëri

Një 19 vje.çar nga Kosova ka vd e.kur si p asojë e një aksi denti rrugor. Rasti tr agjik ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Gjermani, derisa vikt ima thuhet se është Argëtim Luma dhe është nga fshati Glloboçicë.

Sipas familjarëve trupi i paj etë i të riut do të va rrosot në Gjermani. Një 19 vje.çar nga Kosova ka vd e.kur si p asojë e një aksi denti rrugor. Rasti tr agjik ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Gjermani, derisa vikt ima thuhet se është Argëtim Luma dhe është nga fshati Glloboçicë. Sipas familjarëve trupi i paj etë i të riut do të va rrosot në Gjermani.

Leave a Reply